Workshop etagère maken

We geven voorlopig geen workshops meer, maar onze etagères zijn nog wel te koop via de webshop! Nu ook met mooie actieprijzen!!


Wij hebben inmiddels een prachtige verzameling oud serviesgoed bij elkaar gescharreld.
De theepotten en theekopjes gebruiken we om je te voorzien van een heerlijk kopje thee en de etagères  die wij al gemaakt hebben, gebruiken we om er wat bij te serveren.
Uit de verzameling borden hebben wij al leuke combinaties samengesteld, daaruit mag je een stapeltje van 3 uitzoeken. Ook andere combinaties zijn natuurlijk mogelijk.
Je mag natuurlijk ook zelf borden meenemen, maar houd er rekening mee dat er wel eens een bordje kan sneuvelen, dus neem er 1 extra mee!
Wij zijn zelf erg gecharmeerd van bordjes uit grootmoederstijd, maar zoals je verderop de site kunt zien, kun je ook kiezen voor wat moderner, strakker of een andere stijl.
In de werkplaats gaan we aan de slag met het boren van de borden, die we vervolgens in elkaar gaan zetten. Dit doen we in een gezellige ruimte, na de theepauze.

Waar?
Op een door ons gebruikte locatie in Assen, of in overleg ook bij jou thuis. Je moet dan wel beschikken over een ruimte waarin we kunnen boren.

Wanneer?
In overleg worden de workshops gegeven, op een avond door de week of een middag / avond in het weekend. De workshop duurt 2 - 2,5 uur.

Wat kost het?
De workshop kost € 27,50 p.p., dit is inclusief de materialen en thee met wat lekkers.

Opgeven?
Opgeven kan vanaf 5 personen, de maximale groepsgrootte is 10 personen.
Je kunt je opgeven via het contactformulier .